Mediation4us

Tarieven

Uiteraard zijn de kosten van mediation niet onbelangrijk. Over het algemeen geldt dat mediation aanzienlijk minder geld kost dan de gang naar de rechter of het in de arm nemen van advocaten. Op deze pagina zet ik uiteen waar u rekening mee moet houden. Uit de praktijk blijkt dat de kosten van mediation vrij constant zijn; gemiddeld zijn 3 tot 5 gesprekken voldoende om uw conflict op te lossen.

Mediation & rechtsbijstandsverzekering

Als u over een rechtsbijstandsverzekering beschikt, zoek dan in de polisvoorwaarden na of mediation door een MfN-registermediator wordt gedekt.

 

Wat zijn de kosten als u geen mediation start?

Het is verstandig uzelf af te vragen wat de kosten zijn als u niet voor mediation kiest. Wat is een mediator en wat zijn de alternatieven? Een alternatief is een advocaat in de arm te nemen. Wat kost het in geld als u allebei een advocaat in de arm neemt en het op een rechtszaak laat aankomen? Wat kost het in tijd en stress wanneer u het conflict niet oplost?

 

De kosten van de mediation bij Mediation4us worden berekend op basis van uurtarief, waarbij het gebruikelijk is dat partijen de kosten samen delen. Uiteraard staat het u vrij om hierover andere afspraken te maken.

 


 

Mediation4us - oog voor alle belangen
A.H.J. Boeijen
KvK nummer:  51051435
BTW id: NL001756800B67
Bankrekening: IBAN NL46 KNAB 0255 7945 76
Als u  over een rechtsbijstandsverzekering beschikt, zoek dan in de polisvoorwaarden na of mediation door een MfN-registermediator wordt gedekt.